Брутално убийство с нож в Пазарджик

Извършителят е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа

0
1386

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж за извършено от него убийство. Сигнал за случая бил получен снощи малко след 21.00 часа в дежурната част на полицейското управление в Пазарджик.

„Убитият е гостувал в апартамента, били цяла компания – имало и други хора, на гости в апартамента на убиеца. Употребили са много алкохол, възникнал скандал и извършителят намушква с нож жертвата в областта на гръдния кош. Оттам е настъпила и смъртта. Извършителят е многократно осъждан за различни неща. Стар познайник на полицията и когато отишли на място, униформените веднага се насочили към него. Като пийнел ставал скандалджия. Изцяло битово убийство, под въздействие на алкохол“, заяви  говорителят на ОД на МВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.

По първоначални данни мъж лежал в безпомощно състояние в апартамент в областния град. На място незабавно бил изпратен автопатрул, като униформените открили безжизнен 31-годишния пазарджиклия Н.Ш. Пристигналият медицински екип на „Спешна помощ” установил смъртта на мъжа, а тялото е транспортирано за аутопсия в „Съдебна медицина” при МБАЛ-Пазарджик. На местопроизшествието е извършен щателен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик с участието на съдебен лекар.

За случая незабавно е уведомена и Окръжната прокуратура в Пазарджик. При проведените оперативни дейности от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик е задържан собственика на апартамента И.Н.-52г. от Пазарджик. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Открити и иззети са и веществени доказателства имащи отношение към извършеното престъпление.

Извършителят е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Работата по разследване и документиране на дейност продължава под наблюдението на прокуратурата.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име