Безработен мъж се хвърли от 4-ия етаж в Пазарджик

Мъжът се е хвърлил пред очите на детето си, което е в трети клас

0
3074

40-годишен мъж от Пазарджик, който дълго време бил без работа и се грижел за 10-годишното си дете, е скочил от 4-ия етаж на междуетажна площадка на жилищен блок на ул. „Иван Клинчаров“ в града.

Жилищният блок се намира в района на бившето Полицейско училище-сега Център за специализирана подготовка на полицаи. За трагедията разказаха съседи на самоубилия се. От полицията в Пазарджик потвърдиха за драмата. Мъжът се е хвърлил пред очите на детето си, което е в трети клас, допълниха очевидци.

Мъжът сам се грижел за детето си и не живеел с жена си. От много време бил без работа, тъй като опитите да си намери някакво препитание удряли на камък. Според свидетели от квартала, преди да скочи от козирката, той направил опит да се самоубие и пробол тялото си в областта на стомаха. След това поел към площадката.

Детето веднага звъннало в полицията, но екипът, които се отзовал след минути станал свидетел на падането на тялото на мъжа. Когато пристигнал екипът на „Спешна помощ“ мъжът все още дишал, но въпреки положените усилия от страна на лекарите, издъхнал в ръцете им. Майката на починалия работи от години в Италия.

За по-малко от две седмици това е трети случай на самоубийство в региона, след като онкоболен мъж скочи от 5-ия етаж на блок на ул.“Пловдивска“ в Пазарджик, а 42-годишна жена от село Лозен се хвърли в напоителен канал по пътя за село Звъничево.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име