Безотговорност или съзнателно тормозят живеещите в община Ракитово?

0
437

Безотговорност или умишлено тормозят живеещите в община Ракитово? Актуалният въпрос задава в социалните мрежи Александра Никова. Тя уточнява, че почти седмица банкоматите са празни – 2 в Ракитово и един в Костандово.

В своята публикация дамата пояснява, че така най-близкия банкомат е във Велинград, но пък няма междуградски транспорт до СПА столицата на Балканите.

“Въпросът ми е, как 75-годишни да си изтеглят пари, повечето от тях дори не подозират, че могат да си купят хляб и мляко с карта!”, пише още Александра Никова.

Публикацията се появява дни след като от община Ракитово почти ни убедиха, че са решили проблема с липсващите банкомати и банково обслужване.

Снимка: Община Ракитово

В PR публикация бе показан кметът Георги Холянов, който е застанал пред нов банкомат. Според информацията устройството щяло да заработи до дни и по този начин хората да имат достъп до своите финансови средства по всяко време на денонощието.

От коментарите в социалните мрежи обаче е видно, че поне на този етап проблемът не е решен, напротив задълбочил се е.

От администрацията явно са забравили обещанието, че в община Ракитово отново ще заработи банков клон.

Нерешен остава и проблемът с обществения транспорт.

За съжаление в 21 век хората в Ракитово нямат нито банка, нито транспорт, с който да отидат до Велинград. Все услуги, които съвременният човек би трябвало да има!

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име