„Абе, къде е Слави?“

Ива Николова окупира къщата на Слави Трифонов в квартал "Бояна" и обяви, че всеки ден ще е там, докато не се види лично с него, за да разбере дали "съществува"

0
291
Снимка: PIK.bg

Ива Николова окупира къщата на Слави Трифонов в квартал „Бояна“ и обяви, че всеки ден ще е там, докато не се види лично с него, за да разбере дали „съществува“.

„Жив ли е шоуменът“, чуди се Николова.

„Лично аз искам да поговоря с него. Ще звънна. Но не знам как да го направя. Пише „Охрана“. Това не е. Звъннах. Има сигнал, но няма реакция“

Глас от домофона каза на Николова да опита по-късно.

„Тук сме, защото има страшно много неясноти, заради кабинетът, който опитва да съставят сценаристите на Слави Трифонов. Те може да заемат някакви позиции, но едва ли решават, каквото и да било. Това си личи по поведението им и клишетата им, предимно от т.нар. Тошко.“, каза Николова и нарече сценаристите му „Крачун и Малчо“.

„Има много въпроси. Не мога да повярвам, че Слави пряко се е ангажирал директно с правене на политика, иначе индиректно го е правил.

Не мога да повярвам, че е негов избор. Преди време с Любен Дилов се разделиха, защото с Любен Дилов искаше да прави политика, а Слави искаше да прави шоу и да запази територията на шоумен.

Видяхме го само веднъж на запис, когато обяви злополучното правителство с Николай Василев.“, каза Николова.

„Тя припомни и факта, че десетилетия наред Трифонов отказва да влезе в политиката и дори се е разделил по тази причина с Любен Дилов-син, когато той се впуска в политиката. Сега Трифонов въпреки, че проформа е лидер на партия, отказва да поема всякаква отговорност и дори не стана депутат, като отказа да се кандидатира. Единствената му поява след изборите пък е на запис през аутокю, когато изчете спуснат списък от министър и дори премиер, които след това обаче бяха оттеглени.

„Не сме виждали този човек. Не знаем дали този човек е здрав, дано да е здрав и да е добре, но е факт, че не е ясно дали той съществува и е в течение на случващото се, или някой от негово име разиграва като на покер съдбата на България?“, попита Ива Николова и припомня, че хора на Слави Трифонов си признават, че са просто едни сценаристи. „Не е ясно каква роля изпълняват изобщо те, но не крият, че не са нищо повече от сценаристи. Сега плътно до тях е единствено Виктория Василева, която не ги изпуска от очи и е на всички преговори с партиите досега. А нейното е минало на приближен кадър на Христо Бисеров, който от СДС катапултира в ДПС, но после помолен да си отиде и от там. Затова не е чудно, че се говори за политически инжинеринг на ДПС, който стои зад тази партия и я ползва за смокиново листо, с което да вземе властта“, коментира още Николова и заяви, че именно на тези въпрос търси отговор от Трифонов.

Цялото видео вижте ТУК.

Вашият коментар

Моля, въведете коментар
Вашето име